Perşembe Yaylalı Büyük Karadeniz ve Batum Turu 5 Gece Tur Programı

 JULIET TUR Farkıyla

PERŞEMBE YAYLALI

 | BÜYÜK DOĞU KARADENİZ TURU |

7 GÜN | 5 Gece HOTEL KONAKLAMASI

"  Artvin , Batum , Ayder Yaylası , Rize , Uzungöl , Sürmene ,Maçka ,Sümela Manastırı , Trabzon , Ordu ,Samsun , Amasya , Perşembe Yaylası , Aybastı Gölü ve DAHA FAZLASI... " 

ZARHA DAĞI VEYA OF KONAKLAMA (1) , HOPA (1) , AYDER YAYLASI (1) , SULTAN MURAT YAYLASI VEYA OF (1) ,  ORDU (1) 

5 GECE KONAKLAMA

*Otellerde 5 Sabah Kahvaltısı ve 7 Akşam Yemeği

*Of ve Ayder Yaylası'nda Konaklama Ayrıcalığı
*Uzman Rehber Kadrosu ve Wifili, Prizli Araçla ;

*Dolu Dolu Bir Program

*Perşembe Yaylası ve Aybastı Gölü Rotası

*Yayla Minibüsleri 

*Varış Günü Sabah Kahvaltısı 

 *Milli Park Giriş Ücretleri

TUR ÜCRETİNE DAHİL !

 

Kalkış Yerleri: Antalya
Gezilecek Yerler: Perşembe Yaylası,Aybastı Gölü,Artvin,Batum,Ayder Yaylası,Rize,Uzungöl,Sürmene,Maçka,Sümela Manastırı,Trabzon,Ordu,,Samsun,Amasya
PROGRAM
1 Gün: MİSAFİRLERİMİZİN ALINIŞI VE GECE YOLCULUĞU

Siz Değerli Misafirlerimizi Rezervasyon Esnasında Belirtilen Noktalardan Aldıktan Sonra Sırasıyla Konya, Ankara, Amasya,Tokat Güzergahını Takip Ederek Ordu - Perşembe'ye Varıyoruz.

Konaklama: Bu Gece Konaklama Yoktur. " GECE YOLCULUĞU "

 

 



2 Gün: VARIŞ SABAHI KAHVALTI - PERŞEMBE YAYLASI - AYBASTI GÖLÜ - GİRESUN ADASI - GİRESUN KALESİ - TİREBOLU - GÖRELE - VAKFIKEBİR - TRABZON - ATATÜRK KÖŞKÜ

Gerekli Molalarımızın Ardından Ordu - Perşembe'ye Vararak Kahvaltımızı FİYATA DAHİL Olarak Alıyoruz. Kahvaltımızın Ardından Perşembe Yaylasını Ziyaret Ediyor ve Perşembe Yaylası'nın Doğal Güzelliklerinden Biri Olan Eşsiz Mendereslerini Ziyaret Ediyor ve Fotoğraf Çekimi İçin Sizlere Serbest Zaman Veriyoruz. Rehberimiz Tarafından Gerekli Anlatımlar Sağlandıktan Sonra Ardından Karadeniz Sahil Şeridine İnerek , Giresun'a Doğru Hareket Ediyoruz. Yol Üzerinde Giderken Karadeniz'in Tek Adası Olan Giresun Adası'nı Panoramik Olarak Görüyor ve M.Ö. 2. Yüzyılda Şehir ve Kıyı Güvenliği İçin İnşa Edilmiş Olan Giresun Kalesi'ni Panoramik Olarak Seyredip, Giresun'da Öğle Yemeği Molası Veriyoruz. Öğle Yemeğimizin Ardından Yolculuğumuz Rehberimizin Anlatımı ve Eğlenceli Anlarımızla Tirebolu - Görele - Vakfıkebir Üzerinden Trabzon Şehir Merkezine Doğru Hareket Edecektir. Trabzon'a Vardığımızda, Soğuksu Mevkiinde Yer Alan, Mustafa Kemal ATATÜRK' ün Trabzon Şehrini Ziyaretleri Sırasında Kullandığı Büyük Konağı Ziyaret Edecek ve Fotoğraf Makinelerimize Güzel Anılar Sığdıracağız. Ziyaretimizin Ardından Rehberimizin Vereceği Bilgiler Doğrultusunda Konaklamak Üzere Of veya Sultan Murat Yaylası'n da Bulunan Yayla Otelimize Geçiyor ve Akşam Yemeğimizi Alıyoruz. 

Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: Sultan Murat veya Of

(1.GECE KONAKLAMA)



3 Gün: UZUNGÖL - ÇAYELİ FASÜLYESİ - ÇAYELİ RİZE BEZİ ALIŞVERİŞİ - HOPA - BORÇKA - KARAGÖL - SARP SINIR KAPISI - BATUM ( İSTEĞE BAĞLI)

Kahvaltımızın Ardından 1090m Rakımlı, Doğa Harikası Uzungöl Gezimizi Yapıyoruz, Dağların Üzerinde Sisli Bir Göl Olan Uzungöl Atmosferini Yaşadıktan ve Fotoğraflarımızı Aldıktan Sonra, Karadeniz'in En Güzel Lezzetlerinden  Biri Olan İspir Fasülyesini Yemek Üzere Çayeli'nde Öğle Yemeği Molası Veriyoruz. Çayeli'nde Aldığımız Yemeğimizin Ardından Rize Bezi mağazasını ziyaret ediyoruz ve burada yöresel rize bezlerinden yapılma bandana,kıyafetler,yazma vb. alımı için sizlere serbest zaman veriyoruz. Serbest Zamanımızın Ardından Yolculuğumuz Ülkemizin Kuzeydoğu'sunda Artvin İli Sınırları İçerisinde Yer Alan, Doğal Güzellikleri İle Adeta Bir Cenneti Andıran Borçka - Karagöl Olacaktır. Burada bizleri bekleyen FİYATA DAHİL dolmuşlarımıza binip 40 dakikalık bir yolculuk ile Bardnala Şelalesi ve Karagöl'e ulaşıyoruz. 1500 rakımlı bir dağ üzerinde bulunan doğa harikası bu gölün tabiatına doyamayacaksınız. Bu görsel şölenin ardından dinlenmek ve akşam yemeğimizi almak üzere otelimize geçiyoruz. İsteyen misafirlerimiz için ekstra olarak gece Batum gezi organizasyonu gerçekleştiriyoruz.  Batum organizasyonu için yurtdışı çıkış harcı, Batum içi ulaşım ve gezi hizmeti İSTEĞE BAĞLI ve KİŞİ SAYISINA BAĞLI olarak ekstra ücretlendirilecektir. 

Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: Peronti Hotel,Paluri Hotel,Sarp Hotel vb.

(2.GECE KONAKLAMA)



4 Gün: FIRTINA DERESİ VE VADİSİ - ZIPLINE - SAL İLE POKUT YAYLASI VEYA BADARA YAYLASI - ÇAY BAHÇELERİ - ÇAMLIHEMŞİN - AYDER YAYLASI - NALİYALAR

Otelde alacağımız kahvaltımızın ardından doğanın hayat bulduğu Rize Bölgesi'nin özel yaylalarını ziyaret etmek üzere yola çıkıyoruz. Fırtına Vadisi ve Deresi'nin eşliğinde seyre doyulmaz bir manzara ile Çamlıhemşin'e ulaşıyoruz. Fırtına Deresi üzerinde gerçekleştireceğimiz zipline aktivitemiz(ekstra) sonrasında bizi bekleyen FİYATA DAHİL olan dolmuşlarla hava şartlarına bağlı olarak Sal ile Pokut Yaylasını VEYA Badara Yaylasını ziyaret ediyoruz. Bulutlar üzerindeki bu yolculuk sizlere Karadeniz'in Yeşilini tam anlamıyla yaşatacak ve unutulmaz anılarınızı fotoğraf karelerine sığdıracaksınız. Sonraki programımız Çay Bahçeleri'ni ziyaret etmek olacaktır. Öğle saatlerinde Ayder Yaylası'na doğru hareket ediyoruz ve Karadeniz'in bu meşhur yaylasında genişçe bir serbest zaman alarak programımıza devam ediyoruz. Arzu ederseniz bölgenin laz böreği,kırçan,helva,muhlama vb. yöresel lezzetlerini tadabileceksiniz. Günü sonlandırarak dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz.

Konaklama ve akşam yemeği otelimizde

Konaklama: Sis Hotel,Hilaz Hotel, Hanedan Hotel, Nehirim Hotel,Puğari Hotel vb. (FIRTINA DERESİ VEYA AYDER YAYLASI KONAKLAMA)

(3. GECE KONAKLAMA)



5 Gün: ÇAT VADİSİ - ÇİNÇİVA KEMER KÖPRÜ - ZİLKALE - PALOVİT ŞELALESİ - RİZE ÇAY FABRİKALARI - SÜRMENE BIÇAK İMALATI

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Çamlıhemşin'e hareket ediyor ve bizleri bekleyen FİYATA DAHİL dolmuşlara binerek eğlenceli bir yolculuk ile Çat Vadisi'nden geçiyor ve Tarihi Çinçiva Kemer Köprüsü'ne ulaşıyoruz. Çat Deresi ve yemyeşil doğayı fotoğraflayıp yolumuza doğanın içerisinden adeta fışkıran harika görseli ile Palovit Şelalesi'ni görmek üzere devam ediyoruz. Küçük bir doğa yürüyüşünün ardından dolmuşlarımıza binip kartal yuvası misali vadide yükselen Zilkale'sine ulaşıyoruz. Buradaki ziyaretlerimizi tamamlayıp Çamlıhemşin'e geri dönüyoruz. Ardından Dünyaca Ünlü "Bıçak Kesen Bıçak" Diye Adlandırılan Sürmene Bıçağının Yapılış Hikayesini Yerinde Ustalarından Dinlemek Ve Alışveriş Yapabilmek Için Müze Tadında Bir Sürmene Bıçağı Mağazasına Uğruyoruz. Karadenize Gelinirde Çay Fabrikasına Uğramadan Geçilirmi? Bir Çay Fabrikasına Uğrayıp, Çaylarımızı Yudumlarken Ülkemizde Günde 250 Milyon Bardak Tüketildiği Söylenen Çayın, Soframıza Geliş Hikayesini Dinliyoruz.Günü sonlandırarak dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz.

Konaklama ve Akşam Yemeği Otelimizde.

Konaklama: Zarha Dağı VEYA Of

(4. GECE KONAKLAMA)

 

 

 



6 Gün: SÜMELA MANASTIRI - MAÇKA PANORAMİK - HAMSİKÖY SÜTLACI - AKÇAABAT - AKÇAABAT KÖFTESİ - GİRESUN - FINDIK BAHÇESİ - FINDIK ALIŞVERİŞİ - ORDU - BOZTEPE

Kahvaltımızın Ardından, Doğasına Hayran Kalacağınız, Orada Yaşamış Olanların Hayatlarını Nasıl Geçirdiklerini Hayretle Düşünürken, Fotoğraf Makinelerinizi Elinizden Düşürmeyeceğiniz Sümela Manastırının Bulunduğu Maçka Da Bulunan Altındere Milli Parkını Ziyaret Ediyoruz.  Ziyaretimizin Ardından Maçka'da Yöresel Hamsiköy Sütlacının Tadına Bakma Fırsatına Erişiyoruz. Ardından Trabzon Akçaabatta, Meşhur "Akçaabat Köftesi"ni Tadabileceğimiz Bir Mekanda Öğle Yemeği Molası Veriyoruz. Sonrasında, Giresun Merkeze Doğru Yol Alıp Bir Fındık Bahçesi Ziyaret Ediyoruz Burada Meşhur Giresun Hediyelik Çotanak Fındık Alışverişimizi Yaptıktan Sonra Tireboluda Çay Ve Fındık Ezmesi Molası Veriyoruz.Oldukça Modern Bir Şehir Olan Ordu Ya Varıp Otelimize Yerleşiyoruz, Ardından Gecesi Ayrı Bir Güzelliğe Sahip Olan, Bu Şehrin Işıklarını, Bulutlara Dokunur Bir His Ile Izleyebileceğimiz, Boztepe'ye Teleferik Ile Çıkıyoruz Ve Sonrasında Konaklama İçin Tekrar Otelimize Geçiyoruz.

Konaklama ve Akşam Yemeği Otelimizde.

Konaklama: Anemon Hotel, The Wyspy Hotel, Grand Tesk Hotel , Cotyora Hotel  vb.

(5. GECE KONAKLAMA)



7 Gün: SAMSUN - BANDIRMA VAPURU - İLKADIM ANITI - AMASYA - FERHAT İLE ŞİRİN - ŞEHZADELER YOLU

Kahvaltımızın Ardından Günümüzün Ziyaretlerine Samsun Da Bulunan, Ülkemizin Gizli Kahramanlarından Olan "Bandırma Vapuru" Ile Başlıyoruz, Daha Sonra Ilk Adım Anıtı Ve Yabancılar Çarşısını Da Gezip, Pidenin Memleketi Samsunda, Herşey Yerinde Güzeldir Mantığıyla Öğle Yemeğimizi Aldıktan Sonra, Ferhat Ile Şirini Ve Yeşilırmak Kenarında Bulunan Meşhur Konakları Ile Ünlü Amasya Ya Geçiyoruz, Şehzadeler Yolu Ve 2. Beyazıd Külliyesi Ziyaretimizi De Tamamlayıp, Serbest Zamanımızı Geçirdikten Sonra Yolumuza Devam Edip Çorum güzergahında Leblebi Alışverişi Yapıyoruz.

NOT: Bu gece konaklama yoktur. - GECE YOLCULUĞU

Sabah Evimize Varmış Oluyoruz, ve bir başka turda görüşmek dileğiyle sizlerden ayrılıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
 
✅5 GECE OTEL KONAKLAMASI
✅VARIŞ GÜNÜ SABAH KAHVALTISI
✅OTELLERDE AKŞAM YEMEĞİ VE KAHVALTI
✅KARAGÖL DOLMUŞLARI
✅ZİL KALE VE PALOVİT ŞELALESİ DOLMUŞLARI
✅SAL POKUT veya BADARA YAYLASI DOLMUŞLARI
✅SÜMELA MANASTIRI DOLMUŞLARI
✅SEYAHAT SİGORTASI
✅ARAÇ İÇİ İKRAMLAR
✅KOKARTLI REHBERLİK HİZMETİ
✅DONANIMLI ARAÇLARLA ULAŞIM
✅ALTINDERE ve KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKI ile UZUNGÖL ve KARAGÖL TABİAT PARKI ALANLARINA GİRİŞ ÜCRETİ
 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

 

 Batum Gezisi Ekstra ( Yeterli Sayıya Ulaşıldığı Takdirde Giriş Sağlanacaktır. )

 Otel Dışında Alınacak Olan Yemekler ve Kişisel Harcamalar

 Özel Müze Giriş Ücretleri

 Müze Kartı yanınızda bulundurunuz.

 


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://juliettur.com/antalya-cikisli-dogu-karadeniz-turu
    Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti
    Tahılpazarı Mah. Adnan Menderes Bulvarı 474. Sokak Boyacı Apt 2/2 Muratpaşa/ANTALYA
    +90 544 853 85 92


    Bu çıktı 20.04.2024 16:49 tarihinde verilmiştir. Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.