Uçaklı Doğu Karadeniz ve Yaylalar Turu Tur Programı

 JULIET TUR Farkıyla

  UÇAKLI DOĞU KARADENİZ 

| Yaylalar Turu |

15 Kişilik VIP !

"Birçok Firma Tarafından Ekstra Satılan"

Yayla Minibüsleri Fiyata Dahil !

Erken Rezervasyon Fırsatı !!!

19.750 TL

(Bonus Card'a Vade Farksız 3 Taksit !!! )

Tarih:

( Pazartesi - Cumartesi Arası )

12-17 Ağustos 19-24 Ağustos 2-7 Eylül 23-28 Eylül

 

Karadeniz’in Tüm Doğasına Dokunuyoruz.

Gün Kaybı Olmadan ! Konforlu ve Kolay Yolculuk !

Sizler İçin Tasarlanmış Karadeniz Rüyası !

Yayla Minibüs Ücretleri Fiyatınıza Dahil !

Uçak Biletleri Fiyata Dahil !

Yeni Çipli Kimlik Kartı ile Batuma Giriş Fırsatı !

Ve  Daha Fazlası !!!

 GÜN | 5 Gece Otel Konaklaması

Ayder Yaylası (1) - Hopa (1) - Trabzon (2) - Ordu (1)

"  Artvin, Batum,Ayder Yaylası ,Rize ,Uzungöl ,Sürmene,Maçka ,Sümela Manastırı ,Trabzon ,Ordu ,Samsun  "

ve DAHA FAZLASI... 

 

Kalkış Yerleri: Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali
Gezilecek Yerler: Artvin,Batum,Ayder Yaylası,Rize,Uzungöl,Maçka,Sümela Manastırı,Trabzon,Ordu,Samsun
PROGRAM
1 Gün: Antalya Havalimanı – Trabzon Havalimanı – Otele Geçiş

Siz değerli misafirlerimizle , sizlere bildirilen toplanma saatinde Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde buluşuyoruz ve check – in işlemlerimizi gerçekleştirmek üzere kontuarlara doğru hareket ediyoruz. Uçuşumuz akşam saat 22:05‘de Antalya – Trabzon parkurunda SunExpress Hava Yolları ile gerçekleşecektir.                       Kalkış Saati: 22:05 İniş Saati : 00:05 Trabzon Havalimanı’na indiğimizde otobüslerimiz ve ekip arkadaşlarımız sizleri valizlerimizi aldıktan sonra iç hatlar çıkış kapısında bekleyecektir. Ardından aracımıza yerleşerek Trabzon da bulunan otelimize geçiş sağlıyoruz.

Konaklama: Trabzon



2 Gün: Çeçeva Çay Bahçeleri - Rize Bezi - Zipline - Ayder Yaylası

Turumuzun ilk noktası birçok firmanın ekstra olarak satmış olduğu Çeçeva – Harem Tepe Çay Bahçesi minibüslerine sizler Fiyata Dahil olarak binerek, Çay Bahçelerine doğru hareket edeceğiz. Karadeniz'in Yeşilini tam anlamıyla burada yaşayacak ve unutulmaz anılarınızı fotoğraf karelerine sığdıracaksınız. Çay bahçesindeki molamızın ardından Karadeniz ruhunu yaşayabilmek ve o ruhu fotoğraflarımıza yansıtabilmek adına meşhur Rize Bezi mağazasına uğruyor ve yöresel Rize bezlerinden yapılma bandana, kıyafetler, yazma vb. alımı için sizlere serbest zaman veriyoruz. Alışverişimizin ardından macerasever misafirlerimiz için Fırtına Deresi’ne doğru hareket ediyor ve sizlere Fırtına Deresi üzerinde Zipline aktivitesi yapma imkanı sunuyoruz. Zipline yapmak istemeyen misafirlerimiz, büyük salıncakta sallanabilir ya da Fırtına Deresi’nin eşsiz manzarasına karşı çay ve kahvelerini yudumlayabilirler. Programımızın ardından Ayder Yaylası'na doğru hareket ediyoruz ve Karadeniz'in bu meşhur yaylasında genişçe bir serbest zaman vererek sizleri bölge ile baş başa bırakıyoruz. Arzu ederseniz bölgenin laz böreği, kırçan, helva, muhlama vb. yöresel lezzetlerini tadabileceksiniz. Günü sonlandırarak dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: Ayder Yaylası



3 Gün: Tarihi Çinçiva Kemer Köprüsü – Palovit Şelalesi – Zilkale – Badara veya Pokut & Sal Yaylası – Çamlıhemşin – Sarp – Gece Batum Gezisi (Ekstra) – Otele Dönüş

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Çamlıhemşin'e hareket ediyor ve bizleri bekleyen Fiyata Dahil minibüslerimize binerek eğlenceli bir yolculuk ile Çat Vadisi'nden geçiyor ve Tarihi Çinçiva Kemer Köprüsü'ne ulaşıyoruz. Çat Deresi ve yemyeşil doğayı fotoğraflayıp yolumuza doğanın içerisinden adeta fışkıran harika görseli ile Palovit Şelalesi'ni görmek üzere devam ediyoruz. Küçük bir doğa yürüyüşünün ardından minibüslerimize binip kartal yuvası misali vadide yükselen Zilkale'ye  ulaşıyoruz. Zilkale’de vereceğimiz serbest zamanımızda isterseniz kaleyi ziyaret edebilir, isterseniz bölgenin yöresel lezzetlerini tadabilirsiz. Buradaki ziyaretlerimizi tamamlayıp Karadeniz’in olmazsa olmazı ana konseptlerinden biri olan yayla programımızı Fiyata Dahil olarak,Hava Durumuna Bağlı Olarak Hangisinin Havası Daha İyi Durumda İse Badara Yaylası Veya Sal & Pokut Yaylasını ziyaret etmek suretiyle yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz esnasında bizleri Şimşir Ormanları karşılayacaktır. Burada Şimşir Ormanları’nda kısa gezimizin ardından adeta Alpler’den bir köşe kalmış gibi huzuru ve doğası ile sizleri karşılayacaktır. Yaylada sizlere vermiş olduğumuz geniş zamanda, yükseklik farkından dolayı serin olacağı için, çaylarınızı, kahvelerinizi içebilir, manzara fotoğraflarına katılabilir, eğer o gün imkanı olursa tulum eşliğinde horona katılabilirsiniz. Yayla programımızın ardından , istikametimiz tekrar Çamlıhemşin olacak ve minibüslerden inerek otobüslerimize geçiş sağlayacağız. Yolculuğumuz, Hopa istikametine doğru devam edecektir. Hopa’ya vardığımızda otelimize yerleşecek ve akşam yemeğimizi aldıktan sonra, isteyen misafirlerimiz için , gece ekstra Batum’a geçiş sağlayacağız.

Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: Hopa – Sarp Bölgesi

Batuma Geçişler İçin Önemli Notlar:

1-  Batum’a geçişler Yeni Çipli Kimlik Kartları ile sağlanmalıdır. Eski tip kimlikler geçersizdir.

2-  Yurtdışı Çıkış Pulu 150 TL’dir. Kişi sayısına göre Batum’dan araç kiralanacak ve ekstra gezi ödemesi alınacaktır.

3-  18 Yaş altı katılımcılarımız yanlarında ebeveynleri yok ise , Batum’a geçiş için anne ve babalarından noter onaylı ıslık imzalı muvaffakatname getirmeleri gerekmektedir.

4-  Batum gezimiz, turun gerçekleştiği tarihteki sınır kapısı şartlarına göre tekrar güncellenebilir.

5-  Batum turu için yeni çipli kimlik kartı ya da tarihi geçerli pasaportun yanınızda olması gerekmektedir.

6-  Ehliyet vb. kimlik kartları ile giriş yapılamaz.

7-  Batum’a geçişlerde, bebek, çocuk dahil tüm yolcuların kimliklerinde resim olması zorunludur.

 

==> Batum Gezi Noktaları <==

" PİAZZA MEYDANI - AVRUPA MEYDANI - ALİ VE NİNO HEYKELİ - TİYATRO MEYDANI - POSEİDON HEYKELİ - SAHİL ŞERİDİ "

*Batum çıkışında  Free Shop’tan ürün almak isteyenler için alınabilecek yasal ürün limitlerini rehberimiz sizlere bildirecektir.

 



4 Gün: Borçka Karagöl – Hopa – Uzungöl – Çay Fabrikası

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, yolumuza harika Karadeniz atmosferi ile devam edip Borçka'ya ulaşıyoruz. Burada bizleri bekleyen Fiyata Dahil minibüslerimize binip 40 dakikalık bir yolculuk ile Bardanla Şelalesi ve Karagöl'e ulaşıyoruz. 1500 rakımlı bir dağ üzerinde bulunan doğa harikası bu gölün tabiatına doyamayacaksınız. Karagöl’de isterseniz gölün etrafında yürüyüş yapabilir , isterseniz kano yada sandal kiralayarak göl üzerinde gezi yapabilirsiniz. Programımızın ardından tekrardan minibüslerimize yerleşerek Borçka merkeze iniyoruz. Gerekli molamızın ardından Hopa istikametine dönerek Trabzon yoluna doğru istikametimizi çeviriyor ve Karadeniz’in sembollerinden biri olan Uzungöl’e varıyoruz. 1090m rakımlı, doğa harikası Uzungöl gezimizi yapıyoruz, dağların üzerinde sisli bir göl olan Uzungöl atmosferini yaşadıktan sonra sizlere geniş bir serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızın ardından otelimize girmeden önce Karadeniz’in olmazsa olmazı olan çayı için uygun bir noktada Çay tadımı yapıyor ve alışverişimizi gerçekleştiriyoruz. Alışverişimizin ardından otele geçiş yapılmaktadır.

Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

Konaklama: Trabzon



5 Gün: Sürmene Bıçak Alışverişi – Sümela Manastırı – Maçka – Hamsiköy Sütlacı – Trabzon Yöresel Ürün Alışverişi – Akçaabat Panoramik – Ordu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, minibüslere binerek konaklamamızı gerçekleştirdiğimiz bölgeden aşağıya doğru inerek otobüsümüze yerleşiyoruz. Programımız Dünyaca Ünlü "Bıçak Kesen Bıçak" Diye Adlandırılan Sürmene Bıçağının Yapılış Hikayesini Yerinde Ustalarından Dinlemek Ve Alışveriş Yapabilmek Için Müze Tadında Bir Sürmene Bıçağı Mağazası’na Uğruyoruz. Alışverişimizi tamamladıktan sonra, Doğasına Hayran Kalacağınız, Orada Yaşamış Olanların Hayatlarını Nasıl Geçirdiklerini Hayretle Düşünürken, Fotoğraf Makinelerinizi Elinizden Düşürmeyeceğiniz Sümela Manastırının Bulunduğu Maçka Da Bulunan Altındere Milli Parkını Ziyaret Ediyoruz. Sümela Manastırı minibüs ücretleri Fiyata DahildirSümela Manastırı’na girişler Müze Kart ile ücretsizdir. Sümela Manastırı ziyaretimizin ardından, Anadolu’ya lezzeti ile ün salmış Hamsiköy Sütlacı’nın tadına bakmak için Maçka’ya geri dönüyoruz. Sütlacın tadına bakan misafirlerimiz ardından Trabzon Yöresel Ürünleri olan, Muhlamalık / Kuymaklık Peynir, Tereyağ, Mısır Unu vb. yöresel ürün alışverişi yapabilirler. Sonrasında  aracımıza yerleşerek Akçaabat istikametine doğru yola çıkıyoruz ve Akçaabat programımızı panoramik olarak gerçekleştirerek Ordu’da bulunan otelimize hem konaklamamızı gerçekleştirmek hem de akşam yemeğimizi almak için geçiş sağlıyoruz.

KONAKLAMA : ORDU



6 Gün: Boztepe’ye Teleferikle Çıkış – Terme – Bandırma Vapuru – Henrich Krippel Atatürk Heykeli – İlk Adım Anıtı – Yabancılar Çarşısı – Samsun Çarşamba Havalimanı

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, gecesi ayrı gündüzü ayrı bir güzelliğe sahip olan, bu şehrin ışıklarını, bulutlara dokunur bir his ile izleyebileceğimiz, Boztepe'ye teleferik ile çıkıyoruz. Boztepe’de denize ve şehir merkezine karşı müthiş bir manzara bizleri karşılayacaktır. Serbest zamanımızın  ardından tekrar teleferikle inişimizi gerçekleştirerek otobüslerimize yerleşiyoruz ve ardından Samsun’a doğru yola çıkıyoruz. Samsun’a varmadan önce Terme’de durarak hem Miliç Irmağı’nı ziyaret ediyor hem de öğle yemeği ihtiyacımızı burada karşılıyoruz. Ardından günümüzün ziyaretlerine Samsun’da bulunan, ülkemizin gizli kahramanlarından olan "Bandırma Vapuru" ile devam ediyoruz, daha sonra İlk Adım Anıtı ve Yabancılar Çarşısını da gezip, Pidenin Memleketi Samsunda, Herşey Yerinde Güzeldir Mantığıyla öğle yemeğimizi aldıktan sonra, sizlere serbest zaman veriyoruz ve serbest zamanımızın ardından otobüslerimize yerleşerek uçuşumuzdan en az 2 saat öncesi olmak kaydıyla Samsun Çarşamba Havalimanı’na geçiş sağlıyoruz ve valizlerimizi alarak kontuarlara geçiş sağlıyor ve check-in işlemlerimizi tamamlıyoruz.  

Uçuşumuz akşam saat 19:20 ‘ de Samsun – Antalya parkurunda SunExpress Hava Yolları ile gerçekleşecektir.

Kalkış Saati: 19:20

İniş Saati : 20:55

 

NOT : 3. Günde Ki Öncelikli Olarak Tercih Ettiğimiz Pokut & Sal Yaylası Olmaktadır. Hava Durumuna, Yağışa Veya Yol Durumuna Göre Netleşecektir. Aksi Bir Durumda Büyüleyici Manzarasıyla Badara Yaylasına Çıkış Yapılacaktır.

 

Uçuşumuzun Ardından Bir Sonraki Turda Görüşmek Dileğiyle Yanınızdan Ayrılıyoruz.

İyi Turlar Dileriz.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
 
✅5 GECE OTEL KONAKLAMASI
✅OTELLERİMİZDE ALINACAK OLAN 4 AKŞAM YEMEĞİ VE 5 SABAH KAHVALTISI
✅KARAGÖL DOLMUŞLARI
✅ZİL KALE VE PALOVİT ŞELALESİ DOLMUŞLARI
✅BADARA VEYA SAL & POKUT YAYLASI DOLMUŞLARI ( HAVA DURUMUNA BAĞLI OLARAK )
✅SÜMELA MANASTIRI DOLMUŞLARI
✅SEYAHAT SİGORTASI
✅ARAÇ İÇİ İKRAMLAR
✅KOKARTLI REHBERLİK HİZMETİ
✅DONANIMLI ARAÇLARLA ULAŞIM
✅ALTINDERE ve KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKI ile UZUNGÖL ve KARAGÖL TABİAT PARKI ALANLARINA GİRİŞ ÜCRETİ
 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

 

 Batum Gezisi Ekstra ( Yeterli Sayıya Ulaşıldığı Takdirde Giriş Sağlanacaktır. )

 Otel Dışında Alınacak Olan Yemekler ve Kişisel Harcamalar

 Özel Müze Giriş Ücretleri

 Müze Kartı yanınızda bulundurunuz.

 


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://juliettur.com/antalya-cikisli-ucakli-mayis-vip-dogu-karadeniz-ve-yaylalar-turu
    Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti
    Tahılpazarı Mah. Adnan Menderes Bulvarı 474. Sokak Boyacı Apt 2/2 Muratpaşa/ANTALYA
    +90 544 853 85 92


    Bu çıktı 26.04.2024 13:26 tarihinde verilmiştir. Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.