Mehmet Çevik İle Yılbaşı 5 * Sandıklı Safran Termal Hotel Tur Programı

 

Safran Termal Hotel 

Türkiye'nin Şifa Kaynağı

SANDIKLI BÖLGESİ

TERMAL TURLARI

Safran Termal Resort Hotel, COVID-19 salgını için tüm önlemlerini almıştır.

 Afyon bölgesinin en değerli şifalı termal suyu olarak kabul edilen içerisinde bir çok minerali barındıran termal kaplıca suyumuz 68 derece sıcaklıktadır. Otelimizin bayanlara özel termal havuzu, aquaparklı su kaydırakları, bayanlara özel kapalı havuzu, açık çocuk havuzu, baylara özel termal havuz, aquaparklı su kaydırakları, baylara özel kapalı havuz bulunmaktadır. Havuz kullanım saatlerimiz 08:00 ile 23.00 arasında sağlanmaktadır. Haşema kullanımı serbesttir. Otelde Bone Kullanımı Zorunludur. 
 


Yarım Pansiyon Konaklama
Sabah Kahvaltısı + Coffee Break Saati ve
Akşam Yemeği
 

Yılbaşı Özel Program !

 YILBAŞI HAFTASI 3 Gece 4 Gün

Gidiş Dönüş Ulaşım + Konaklama Dahil !

Kişi Başı

7500₺ 

Kendi Aracıyla gelen Misafirlerimiz İçin 7250₺ 


Tüm hijyen koşullarına uyularak yarı kapasite hizmet vermektedir. Juliet Tur Olarak Sağlığınız için tüm tedbirleri aldık. Sizlerin için güvenli bir ortam sağladık. Otelimiz güvenlik sertifikalıdır.
---------------------------------------------------------

 

GENEL BİLGİLER

Zengin yeraltı suları ile ünlü bölgede yer alan Safran Thermal Resort Afyon'un Sandıklı İlçesi'nde yer almaktadır. Otelimiz 45.000 metrekare alan üzerine kurulmuş olup toplamda 352 odası ve 1100 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Odalarımızın tamamı geniş ve ferah olup bütün oda tiplerimiz balkonludur. Otelimiz sadece oda ve yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Termal ve normal yüzme havuzlarımız karma ve bay-bayan ayrı olarak hizmet vermektedir. Spa merkezinde havuz, hamam, sauna ve buhar odasından ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Tesisimiz konum olarak; Afyon Şehir Merkezi'ne 60 km mesafesi bulunmakta olup Sandıklı Merkez'e 6 km mesafededir.

KONAKLAMA

Otelimizin modern tarzda döşenmiş olan 2 adet king suit, 16 adet corner suit, 10 adet family suit, 174 adet deluxe oda, 24 adet superior odaları, 59 adet standart oda, 7 adet engelli odası, 60 adet deluxe apart odası mevcut olup toplam da 292 adet otel odası ve 60 adet deluxe apartı ile sizlere hizmet vermektedir. Corner suitlerinde kendine ait termal havuzu, villa suitlerin de ise jakuzili küveti ve saunası içerisinde mevcuttur. Odalarda uydu yayını, lcd tv, minibar, wifi, direkt hatlı telefon, klima, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalarda termal su bulunmamaktadır. Minibar kullanımı, talep üzerine günlük olarak doldurulmaktadır. Alkol kullanımı ve haşema ile havuz kullanımı serbesttir. Evlilik cüzdanı şartı aranmamaktadır.

YİYECEK İÇECEK BİLGİLERİ

Otelimiz; sadece oda ve yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. Yarım pansiyon konseptte kahvaltı ve akşam yemeği ücretsizdir. Sabah kahvaltısı 07:00 ile 10:00 saatleri arasında, lobide 16:00 ile 17:00 arası çay kek saati, akşam yemeği 19:00 ile 21:00 saatleri arasında servis edilmektedir. 750 kişi kapasitesi ile ana restoranımızda lezzetli yemeklerimizin tadını çıkartabilirsiniz. Otelimizin 100 kişi kapasiteli olan A'la Carte restorantında Türk mutfağının seçkin lezzetlerinin tadına bakabilir ayrıca 250 kişilik Lobi barında günün yorgunluğunu gidermek için kahvenizi yudumlayıp dinlenebilirsiniz.

AKTİVİTE BİLGİLERİ

Tesisimizde çocuklarınız da sizler gibi hem tatilini yapıp hemde eğlenebilmesi için açık ve kapalı oyun alanları ve eğlence merkezi mevcuttur. Siz yetişkinlerimiz için de futbol turnuvası düzenleyebilir, basket sahasında da maç yapabilmeniz için imkan sağlayabiliriz. Gece kullanım imkanı olan tenis kortlarımız ve spor yapmayı kural edinmiş misafirlerimiz için fitness centerımız bulunmaktadır. Bayan misafirlerimizin güzelliklerine değer verdiklerini bildiğimiz için kendilerine özel cilt bakım yaptırma olanağı ve masaj seçenekleri ile de güzellik salonumuza davetlisiniz.

TERMAL & SPA

Otelimizin konuklarına sunduğu diğer bir hizmet olan spa merkezin de Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odaları, jakuzi, kar çeşmesi, şok havuzları, özel aile banyoları, şifalı çamur odaları gibi hizmetlerden faydalanabilir günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Düzenli olarak spor yapan misafirlerimiz fitness center da sporunu yapabilir. Ayrıca otelimizde spor sahaları, masa tenisi ve bilardo gibi aktivite imkanlarımız bulunmaktadır. Küçük misafirlerimiz için de ayrı bir oyun salonu bulunmaktadır. Spa merkezimizde uzman masörlerimiz tarafından çeşitli masajlarımızdan dilediğinizi yaptırabilir, tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

HAVUZ BİLGİLERİ

Afyon bölgesinin en değerli şifalı termal suyu olarak kabul edilen içerisinde bir çok minerali barındıran termal kaplıca suyumuz 68 derece sıcaklıktadır. Otelimizin bayanlara özel termal havuzu, aquaparklı su kaydırakları, bayanlara özel kapalı havuzu, açık çocuk havuzu, baylara özel termal havuz, aquaparklı su kaydırakları, baylara özel kapalı havuz bulunmaktadır. Havuz kullanım saatlerimiz 08:00 ile 23.00 arasında sağlanmaktadır. Haşema kullanımı serbesttir. Bone kullanımı zorunludur.

 

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • enlightenedMehmet Çevik İle Yılbaşı Gala Eğlencesi
  • enlightenedGidiş dönüş ulaşım
  • enlightenedAraç içi ikramlar
  • enlightenedSeyahat sigortası
  • enlightenedAcenta refakati
  • enlightenedOtelde alınan sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri
  • enlightenedCoffee Break Saati
  • enlightenedOtelde alınan sınırsız çay 
  • enlightenedHer gün 1.5 lt. su (odaya bırakılır)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel harcamalar
  • Kese,Köpük,Masaj


Uçuş Bilgileri
Tarih Havayolu Kalkış Hv. Kalkış Saati. Varış Hv. Varış Saati.
Otel Bilgileri Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://juliettur.com/tur-45-mehmet-cevik-ile-yilbasi-5-*-sandikli-safran-termal-hotel.html
    Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti
    Tahılpazarı Mah. Adnan Menderes Bulvarı 474. Sokak Boyacı Apt 2/2 Muratpaşa/ANTALYA
    +90 544 853 85 92


    Bu çıktı 29.03.2024 00:28 tarihinde verilmiştir. Juliet Turizm Seyahat Taşımacılık Ltd. Şti tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.